8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneDeurne massaal op de been voor Halloween

Deurne massaal op de been voor Halloween

Het was vrijdagavond druk in het centrum van Deurne. Enkele duizenden kinderen, ouders en grootouders bevolkten, al dan niet verkleed, de winkelstraten in het kader van Halloween.

De deelnemende winkeliers trakteerden de kinderen op een snoepje en op diverse locaties kon men genieten van activiteiten. Blikvanger in de Stationsstraat was de winkel van Leuk! waar Daan van der Steijn tijd noch moeite had gespaard om een mooie animatie te presenteren. Op liedjes van Michael Jackson kon men genieten van prachtige videobeelden.

Het gemeentehuis was omgetoverd in “Haunted House” en gedurende de hele avond stond men in de rij te wachten om binnen te kunnen genieten van het aanbod.

Engerds, die schoppen met zich meesleepten, of met kettingzagen rondliepen, brachten menigeen de stuipen op het lijf.

De Sint Willibrorduskerk was verlicht met ruim 1.700 kaarsjes en minstens 2.000 mensen bezochten de kerk en bewonderden de mooie beelden, kunstwerken en van de rondgang op het altaar. Zelfs achter het tabernakel was nog aandacht voor Halloween. Pastoor Paul Jansen kan met zijn vrijwilligers tevreden terugkijken op dit geslaagde evenement en kijkt nu al vooruit voor Halloween in 2019. “Het is in ieder geval de bedoeling om volgend jaar na afloop een speciaal concert ‘by candlelight’ te organiseren”,  aldus de pastoor op zijn Facebookpagina.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen