7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneDeurne rolt rode loper uit op de Markt voor eindexamenleerlingen

Deurne rolt rode loper uit op de Markt voor eindexamenleerlingen

De eindexamenleerlingen van drie deelscholen van IVO Deurne steken zich komende weken weer in de meest stijlvolle en feestelijke kleding en laten zich naar de Markt vervoeren voor hun gala in de meest uiteenlopende en aparte voertuigen.

De leerlingen van het Hub van Doornecollege trappen af op woensdag 24 mei van 17.00 tot 19.00 uur. Dinsdag 30 mei is het de beurt aan de eindexamenleerlingen van het Peellandcollege, die tussen 19.00 en 20.30 uur op de Markt worden verwacht. De leerlingen van het Alfrinkcollege verzamelen zich op donderdag 1 juni om 15.30 uur op het Kerkplein in de Zeilberg. Van daaruit rijden de voertuigen richting de Markt en komen de laatsten rond 17.00 uur aan in het centrum van Deurne.

Na de traditionele galastoet worden de eindexamenkandidaten op de rode loper op de Markt ontvangen door hun mentoren en docenten, maar ook familie, vrienden en andere belangstellenden die een glimp willen opvangen van de leerlingen in hun mooiste outfits en de bijzondere voertuigen waar ze in vervoerd worden.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen