21 C
Deurne
dinsdag 23 juli 2024
Home- DeurneSV Deurne eert hun helden op en langs het veld bij seizoenafsluiting

SV Deurne eert hun helden op en langs het veld bij seizoenafsluiting

Tijdens de seizoenafsluiting bij SV Deurne zijn afgelopen zondag verschillende helden van de club geëerd en onderscheiden. Daarnaast werd er afscheid genomen van Jan Brands als sponsor. Hij ondersteunde SV Deurne jarenlang met zijn bedrijf GP Batteries.

Brands heeft zijn firma verkocht, waarmee ook een einde is gekomen aan de sponsoring. Jan heeft als dank voor zijn steun een eigen reclamebord gekregen aan de rand van het voetbalveld. Het werd onder toeziend oog van zijn familie uitgereikt door de spelers van het kampioenselftal van 2008.

Zonnetje
Daarnaast werden Ria Manders en Jack Keijsers beide letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor SV Deurne. Ze werden benoemd tot Lid van Verdienste en kregen de bijbehorende gouden speld als dank en aandenken voor hun ondersteuning, in de vele rollen die ze binnen SV Deurne hebben vervuld. Verder werd Laurens Smets door coach Frank Teeuwen gehuldigd als Supporter van het Jaar en Maarten Munsters uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar. “Een voorbeeld voor velen die onze vereniging maakt tot wie we zijn”, zegt de club over Munsters.

Spelers
Ook de helden óp het veld werden bedankt en beloond voor hun inzet. JO15-1 werd gekroond tot Jeugdteam van het Jaar, Deurne 3 kreeg de titel Seniorenteam van het Jaar en Joop Goossens kreeg als Clubspeler van het Jaar de bijbehorende schoen overhandigd. Dennis Groen ontving de meeste stemmen bij de verkiezing van Selectiespeler van het Jaar. Ook voor hem was er een schoen als aandenken.

Aanstormende jeugd
De spelers en staf van SV Deurne hebben een enerverend seizoen achter de rug met lijfsbehoud in de eerste klasse door de inzet van een selectie waarin de aanstormende jeugd haar waarde liet zien. “Hulde aan alle spelers, trainers en staf, die met vertrouwen het volgend seizoen in kunnen gaan”, meldt SV Deurne.

Foto’s: Roos Knijnenburg

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen