23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneDeurne viert eten in november

Deurne viert eten in november

In het kader van Deurne viert eten presenteert Cinema Het Witte Doek op 18 november a.s. Cinema Culinair. Een filmmarathon waarin film kijken wordt gecombineerd met een smakelijk 3-gangen menu.

Op het menu staan drie films over koken, bakken en eten; The Chef, The Cakemaker en Estomago. Voor en na de films worden passende gerechten geserveerd, overgoten met een sausje van live muziek door de band Out of Nowhere. De film The Chef is een ontspannen roadmovie, een vrolijke komedie, ideaal om mee te starten. The Cakemaker is een subtiel drama over verlies, rouw en menselijke veerkracht. Kijkers die na het zien van deze film zin hebben in Schwarzwälder-Kirschtorte worden beloond. Tot slot beleef je in Estamoga hoe koken als machtsmiddel kan worden gebruikt, het is een rauwe film noir. Na afloop is er gelegenheid voor een borrel aan de bar. Kaarten zijn à € 39,50 p.p. verkrijgbaar aan de kassa van het cultuurcentrum zondag 11 november bij de vertoning van de cinemafilms en via www.ccdeurne.com.

In Deurne en De Peel zijn tal van bijzondere producten uit de streek te ontdekken. Op verschillende locaties in Deurne kun je kennis maken met streekgebonden lekkernijen, denk bijvoorbeeld aan de boerderij van Bijzonder Brabants, de Peelbascule in Helenaveen, Bijzondere Smaken in Liessel en het winkeltje van Holten’s Molen. Ook bij De Ossenbeemd, ’t Streeckhuys, Beijers Groente & Fruit en Visser Chocolade kun je de smaak van Deurne ontdekken. In de winkel van VVV Deurne vind je een leuk assortiment aan streekproducten, zoals verschillende soorten jam, blauwe bessenproducten, ambachtelijke honing en onvergetelijke groente. Lekker om zelf van te proeven en leuk om cadeau te geven. Bij de VVV zijn ook leuke streekpakketjes verkrijgbaar.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen