5.2 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- LiesselDertigste clubshow Liesselse sier-, pluim- en watervogelverenigng

Dertigste clubshow Liesselse sier-, pluim- en watervogelverenigng

Het eerste weekend van november is voor kleindieren vereniging L.P.S.W.V. Liessel altijd een weekend waar naar wordt uitgekeken. Na weken van voorbereidingen is het dan tijd voor de jaarlijkse clubshow waar de leden hun dieren kunnen laten beoordelen door een keurmeester. 

De vereniging heeft als doel het in stand houden van watervogels, konijnen, hoenders, sierduiven, siervogels en kleine knaagdieren. Op de dag van keuring bekijkt de keurmeester of de dieren voldoen aan de gestelde eisen. Deze eisen staan allemaal in een groot boek de “standaard”. Uiteindelijk zullen de beste dieren een prijs ontvangen. Er zullen rond de 400 kleindieren zijn om te bewonderen.

Op zondag 4 november van 10.00 tot 16.00 uur zal er weer een hele dag van alles te doen zijn en kunnen de kinderen van de basisscholen in de regio, die mee hebben gedaan met de kleurwedstrijd, weer komen kijken of ze een prijs hebben gewonnen. Er is een springkussen, verkoophoek met mooie rasdieren, knuffelhoek met konijnen, tombola, knutseltafels en nog veel meer.

Locatie: Kanaalstraat 16 te Liessel. De route naar de show wordt met borden aangeduid.
De toegang bedraagt € 2,50  (kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen