9.4 C
Deurne
zondag 10 december 2023
Home- DeurneDeurnenaar krijgt 180 uur werkstraf en 4 maanden cel voorwaardelijk voor aanranding...

Deurnenaar krijgt 180 uur werkstraf en 4 maanden cel voorwaardelijk voor aanranding twee vrouwen

De oud-eigenaar van een horecazaak in Deurne ontkent donderdag voor de rechtbank in Den Bosch in alle toonaarden dat hij twee vrouwen in zijn eetgelegenheid zou hebben aangerand en zijn advocaat vroeg om vrijspraak. Toch oordeelt de officier van justitie anders en eist een werkstraf van 180 uur en vier maanden cel voorwaardelijk.

De twee slachtoffers zouden los van elkaar melding hebben gemaakt bij de politie dat ze in de rookruimte van het restaurant op een bank zijn geduwd en aangerand werden door de 29-jarige eigenaar van de eettent die inmiddels is gesloten. Beide voorvallen hebben plaatsgevonden in 2021 in de maanden juli en oktober, meldt het ED.

DNA
De verdachte zegt niets te hebben gedaan dat tegen iemands wil was. Toch is er DNA van de man gevonden op de wang en in de hals van het tweede slachtoffer, meldt het ED. Volgens de advocaat kwam dit door de amicale omgang met klanten. Door onduidelijkheid over de herkenning van de verdachte door de twee vrouwen, meende de advocaat van de Deurnese man genoeg gerede twijfel te hebben om te vragen om vrijspraak maar de officier van justitie bleef bij de werkstraf en voorwaardelijke celstraf. Daarnaast moet de Deurnenaar nog een werkstraf van 60 uur uitvoeren in verband met een eerdere voorwaardelijke veroordeling voor openlijke geweldpleging.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen