18.8 C
Deurne
zondag 28 mei 2023
Home- DeurneDeurnes Gemengd Koor start weer op en zoekt nieuwe zangers en zangeressen

Deurnes Gemengd Koor start weer op en zoekt nieuwe zangers en zangeressen

Het Deurnes Gemengd Koor is weer aan het repeteren. Onder leiding van dirigent Mark van Platen, is gestart met het instuderen van de muziek voor een herdenkingsconcert op 22 mei in de Sint Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne. 

Het koor heeft op dit moment een kleine 40tal zingende leden en wil graag nieuwe zangers en zangeressen aantrekken. Met name de groep mannen van het koor kan goed versterking gebruiken van zowel bassen als tenoren, maar ook sopranen en alten zijn van harte welkom! Het kunnen lezen van bladmuziek is geen vereiste om lid te worden bij het DGK.

Rekrutering
Direct lid worden van het koor is uiteraard mogelijk. Eerst kunnen dan vrijblijvend enkele repetities worden bijgewoond. Wie liever wat langer wil proeven van het muziekrepertoire en de sfeer binnen het koor zonder zich direct te binden, kan er ook voor kiezen te starten als projectzanger. Hierbij wordt aan de uitvoering van één concert, zoals bijvoorbeeld het komende herdenkingsconcert, meegewerkt. Iedereen is van harte welkom. Belangstellenden kunnen bij het secretariaat per mail om meer informatie vragen.

Repetities
Het DGK repeteert in de Dr. Hub van Doornezaal, Harmoniestraat 1 in Deurne (repetitieruimte van de KHD). De repetities zijn elke maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Voor meer informatie kan je ook terecht op de website van het gemengd koor.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen