11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneDeurnes Mannenkoor op zoek naar oud-leden voor reünie

Deurnes Mannenkoor op zoek naar oud-leden voor reünie

In het kader van de voorbereidingen voor het 50-jarig jubileum in 2026 houdt het Deurnes Mannenkoor (DMK) een reünie op zondagmiddag 4 juni. Deze is bedoeld voor leden en oud-leden van het Deurnes Mannenkoor en van jongenskoor Deurne ’67, de voorloper van het mannenkoor.

In de afgelopen decennia was het koor te gast in bijna alle landen van West- en Oost-Europa en zong het meerstemmig a capella in verschillende talen. Het koor heeft aan diverse competities en festivals deelgenomen en zingt klassiek, modern klassiek en populaire composities van hedendaagse componisten. Het koor is ontstaan nadat Koorschool ’67 (een mannen- en knapenkoor) ophield te bestaan. Een aantal ex-leden besloten toen in 1976 samen het DMK op te richten.

Het Deurnes Mannenkoor is nu op zoek naar voormalige leden en diegene die interesse heeft in de geplande reünie. Hen wordt verzocht om contact op te nemen met het koor door een email te sturen naar info@deurnesmannenkoor.nl. Meer informatie vind je www.deurnesmannenkoor.nl.

Foto: Deurnes Mannenkoor

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen