9.7 C
Deurne
zaterdag 9 december 2023
Home- DeurneDeurnes zangtalent Joost Manders treedt op bij Nederpop-spektakel in Lieshout

Deurnes zangtalent Joost Manders treedt op bij Nederpop-spektakel in Lieshout

Harmonie St. Caecilia uit Lieshout houdt begin november een groot feest in Sporthal de Klumper. De vereniging tovert de grote zaal om tot een mega-kroeg voor een Nederpopfestijn, met een dikke Deurnese saus. Muzikale duizendpoot Joost Manders is één van de sterren van de avond.

Het feest heet Sounds of Caecilia en wordt een lokale versie van ‘De Vrienden Van …’ of ‘De Streamers’. “Maar dan een stuk dichterbij, goedkoper en met een groot orkest van zo’n 100 muzikanten op het podium”, legt de organisatie uit. Het harmonieorkest en de slagwerkgroep van St. Caecilia krijgen voor de gelegenheid uitbreiding met een combo en acht zangers.

Royal Music Night
Ook neemt de Deurnese Joost Manders je mee op reis door Nederpopland. Hij heeft zijn sporen verdiend als zanger van de Blues Brothers Coverband en Rock the Opera. Ook in ‘proms-land’ is hij geen onbekende. Joost zong meerdere keren tijdens The Royal Music Night in Deurne.

Feest
“Op het programma geen klassiek of internationale clichés, maar het beste wat Nederland te bieden heeft op pop-gebied. Het wordt feest vanaf de eerste noot”, garandeert de organisatie. De muziek die te horen zal zijn, loopt uiteen van Guus Meeuwis tot Charly Lownoise en van Rob de Nijs tot Davina Michelle. Sounds of Caecilia vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 november. Meer informatie en tickets vind je op www.harmonielieshout.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen