12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneDeurnese Anne Smeulders komt met door haar ontworpen spel ‘Seriously!?’ naar bordspelavond...

Deurnese Anne Smeulders komt met door haar ontworpen spel ‘Seriously!?’ naar bordspelavond in Heiakker

Al anderhalf jaar is het iedere derde dinsdag van de maand druk in wijkcentrum de Heiakker in Deurne bij de bordspelavond die dan plaatsvindt. Dinsdag 16 april is er een speciale editie waarbij de Deurnese Anne Smeulders het door haar ontworpen spel Seriously!? voorstelt aan de bezoekers. 

Het spel is nu bijna anderhalf jaar oud en is een kaartspel voor de hele familie. Het doel bij Seriously!? is de hoogste score halen door kaarten te spelen en waarbij je je score-steen kan verplaatsen. Maar pas op: de manier waarop het spel eindigt bepaalt of je score-steen pluspunten of minpunten waard is.

Om mee te spelen hoef je geen ervaring te hebben. Ook is het geen probleem als je de spelregels nog niet helemaal kent. Anne is namelijk ook aanwezig tijdens de bordspelavond om een en ander uit te leggen. Het afgelopen jaar heeft ze met Seriously!? ook op diverse bordspelbeurzen gestaan zoals het Spellenspektakel in Utrecht en Zuiderspel in Veldhoven.

Bij de bordspelavonden in Wijkcentrum Heiakker is een ruime collectie spellen aanwezig waaruit gekozen kan worden, maar er mogen ook eigen spellen worden meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan elke derde dinsdag van de maand gratis meespelen. Het initiatief heeft inmiddels ook ‘een zusje’ gekregen in het Hofke van Marijke, waar iedere eerste dinsdag van de maand gespeeld wordt. 

De speciale editie van de bordspelavond in Wijkcentrum Heiakker vindt plaats op dinsdag 16 april en start om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree is gratis.

Foto: Anne Smulders

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen