12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneAfval inleveren kan volgende week weer op verschillende plaatsen in gemeente Deurne...

Afval inleveren kan volgende week weer op verschillende plaatsen in gemeente Deurne bij GRIP-wagen

Inwoners van gemeente Deurne kunnen volgende week weer grof huishoudelijk afval inleveren bij de GRIP-wagen. Het mobiele inzamelpunt is op maandag 15 april en dinsdag 16 april op verschillende plekken in de gemeente te vinden. Op maandag rijdt ook de KCA-bus mee waar klein chemisch afval bij ingeleverd kan worden.

Bij de GRIP-wagen mogen inwoners maximaal één boodschappentas met verschillende soorten afval gratis afgeven. Wel is het nodig dat je je milieupas meeneemt en die kunt tonen.

Je kunt bij het mobiele inleverpunt afval kwijt zoals elektrische apparaten, frituurvet in gesloten verpakking, piepschuim, kleine hoeveelheden hout en puin, klein chemisch afval zoals batterijen, glas en spiegels, harde kunststoffen en metalen. Het ingezamelde grofvuil wordt grotendeels gerecycled. Ook kun je bij de GRIP-wagen gratis PMD-zakken, luierzakken voor de luiercontainers en een luchtdoorlatend gft-keukenemmertje ophalen.

Op maandag 15 april stopt de GRIP-wagen op verschillende plekken in Deurne en is er een avondstop bij de Merwede (vlakbij Spring) van 18.00 tot 19.00 uur. Dinsdag 16 april staat het mobiele Grondstoffen Inlever Punt in Vlierden, Liessel, Neerkant en Helenaveen. Het precieze rondrijschema kun je bekijken op de website van Blink.

De GRIP-wagen rijdt dit jaar ook nog rond in de gemeente Deurne op 24 en 25 juni en op 4 en 5 november.

Foto: gemeente Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen