-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneDeurnese band Machette treedt op bij hardrockfestival in Bakel

Deurnese band Machette treedt op bij hardrockfestival in Bakel

De hardrockband Machette uit Deurne is één van de drie bands die zondag 14 november zal optreden tijdens Time to Rock in OJC de Fuse in Bakel.

De vijfkoppige Deurnese band zal de middag vol rockmuziek aftrappen met hun energieke sound die is geïnspireerd door de grote namen en shows uit de jaren ’80. Machette maakte in Bakel al eerder indruk met hun optreden tijdens StreetRock.

Daarna zal AC/DC tributeband Bon Scotch het podium betreden en een show brengen met ouder werk uit de tijd van zanger Bon Scott met klassiekers als Highway To Hell en Whole Lotta Rosie. De Bakelse band Imitallica zal de middag afsluiten met hun Metallica-tribute dat is uitgegroeid tot een begrip op hardrockgebied in de regio.

Tussen de bands door draait DMG-radiopresentator Bas Aldenzee, alias DJ Sjerruf metal- en hardrockmuziek zoals hij dat ook elke woensdagavond doet van 20.00 tot 22.00 uur in zijn programma Time to Rock op DMG Radio. De hardrockshow begint zondag 14 november om 15.00 uur in de Fuse aan de Dorpstraat 26 in Bakel. De entree is gratis en de zaal is open vanaf 14.00 uur.

Foto: Facebook Machette/Eva Baselier

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen