9.2 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneDeurnese dansers B-Trained behalen 15 podiumplaatsen bij UDO-toernooi in Ede

Deurnese dansers B-Trained behalen 15 podiumplaatsen bij UDO-toernooi in Ede

Met ruim veertig dansers was B-Trained uit Deurne afgelopen weekend goed vertegenwoordigd bij de wedstrijd van dansorganisatie UDO in Ede. Na een harde strijd wisten de leerlingen van coach Enya Kwerreveld maar liefst vijftien keer in de top drie te eindigen.

De gouden medailles werden dit keer veroverd door Britt van der Zwaan (U18 Intermediate), Aniek de Vries (U18 Advanced), de duo’s Evy Munsters & Nina van Kuijlenburg (O18 Novice) en Jedi Hullegie & Djena van den Heuvel (U18 Intermediate/Advanced), en de groep ‘No Distance’ bestaande uit diezelfde Djena van den Heuvel en Jedi Hullegie met Tess Janssen (O18 Open).

Zilver
Het zilver werd meegenomen door Evy Munsters (O18 Intermediate), Djena van den Heuvel (U18 Novice) en Romee Kuijten (O18 Beginner), die ook samen met Lindsay van den Heuvel (de zus van Djena) een zilveren medaille mee naar huis nam in de categorie Over 18 Beginners. De laatste tweede plek van het weekend ging naar ‘4 MOVEMENT’ bestaande uit Aniek de Vries, Nick Damen & Joey Kaag in de open categorie Over 18.

Kaag pakte solo ook nog brons mee (O18 Beginners), net als Jedi Hullegie (U18 Advanced). De laatste drie bronzen medailles werden uitgereikt aan de duo’s: Nick Damen & Aniek de Vries (U18 Intermediate/Advanced), Joey Kaag & Valery van Kasteren (O18 Beginners) en Manoah van der Velden & Britt van der Zwaan (U18 Novice).

Colorful Movement
Daarnaast was B-Trained nog vertegenwoordigd in de ‘battle’. Aniek de Vries was één jurylid verwijderd van de winst, maar werd tweede. Britt van der Zwaan werd derde. Het van Holland’s Got Talent bekende Colorful Movement, waar zowel Aniek als Britt ook lid van zijn, werd vierde in hun categorie als groep.

De volgende wedstrijd voor de dansers van Kwerreveld vindt plaats op 17 en 18 februari in Barneveld.

Foto’s: B-Trained

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen