26.9 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneDeurnese dansers B-Trained behalen zes eerste plaatsen bij wedstrijd in België

Deurnese dansers B-Trained behalen zes eerste plaatsen bij wedstrijd in België

Verschillende dansers van B-Trained uit Deurne hebben afgelopen weekend in het Belgische Maaseik zes eerste plaatsen weten te behalen bij de tweede wedstrijd van het dansseizoen. Een bijzondere prestatie omdat een aantal dansers van Enya Kwerreveld door eerdere successen zowel individueel als met hun groep waren ingedeeld in hogere klassen wat betreft leeftijd maar ook niveau.

Colorful Movement, de groep die deze zomer nog brons op het WK in Blackpool wist te binnen te slepen, behaalde één van de zes eerste plekken. Deze keer in een categorie hoger dan bij voorgaande wedstrijd. Een nieuw viertal bestaande uit leden van Colorful Movement, behaalde onder de groepsnaam 4-MOVEMENT in hun eerste wedstrijd ook meteen de hoogste podiumplek.

Solo’s
Verder zijn Britt van der Zwaan (U16 novice) en Aniek de Vries (U18 intermediate) eerste geworden met hun solo’s en pakte De Vries ook nog eens de derde plek in een battle. De overige eerste plaatsen gingen naar de duo’s Nina van Kuijlenburg en Evy Munsters (O18 beginners), Jedi Hullegie en Djena van den Heuvel (U16 novice) en Aniek de Vries en Nick Damen (U18 intermediate). Aniek en Nick hebben ook nog deelgenomen aan een extra categorie met hun eigen showcase, daarmee hebben zij nog een tweede plek behaald.

Zaterdag 18 december vind de volgende nationale competitie plaats in Veldhoven waar de dansers uit Deurne weer gaan voor de hoogste podiumplekken.

Foto: B-Trained

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen