19.6 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- DeurneDeurnese dansers van B-Trained schitteren ook dit jaar op Nederlands Kampioenschap

Deurnese dansers van B-Trained schitteren ook dit jaar op Nederlands Kampioenschap

De dansers van B-Trained uit Deurne hebben afgelopen weekend weer eens laten zien dat ze tot de top van Nederland behoren. Na verschillende Nederlandse Kampioenschappen in 2022, zijn ook op het NK van UDO dit jaar verschillende podiumplaatsen bemachtigd.

Aniek de Vries was de ster van het weekend en werd Nederlands kampioen in de categorie U18 intermediate. Samen met Nick Damen behaalde ze ook zilver in de categorie U18 intermediate/advanced duo’s. Het succesvolle viertal 4-MOVEMENT, bestaande uit Aniek de Vries, Britt van der Zwaan, Mirthe Keunen en Nick Damen, wist ook een mooie tweede plek te veroveren in de U18 open categorie.

Brons
Daarnaast behaalden Jedi Hullegie en Djena van den Heuvel de derde plek in de categorie U16 Novice. Zij waren niet de enige met brons; Nick Damen had een mooie derde plek te hebben in de klasse U18 intermediate en Manoah van der Velden was de laatste die schitterde op het podium; hij behaalde een derde plek in de categorie U16 beginner.

Beginners
Evy Munsters en Nina van Kuijlenburg lieten ook van zich horen en zetten een knappe prestatie neer met een vijfde plaats in de categorie O18 beginner. Lindsay van den Heuvel maakte het feestje compleet met een vijfde plek in de U18 beginner categorie.

Veelbelovende prestaties van de dansers van Enya Kwerreveld voor de aanstaande Europese Kampioenschappen.

Foto: B-Trained

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen