19.6 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- DeurneDeurnese dj Ricardo Moreno maakt hardstyle-versie Tattoo van Songfestivalwinnares Loreen

Deurnese dj Ricardo Moreno maakt hardstyle-versie Tattoo van Songfestivalwinnares Loreen

De Deurnese dj Ricardo Moreno zag het al aankomen dat Tattoo van de Zweedse zangeres Loreen als eerste zou eindigen bij het Eurovisie Songfestival. Dus had de dj en producer voorafgaand aan de overwinning afgelopen zaterdag al een hardstyle-versie gemaakt van het winnende liedje.

“Niks mis met minnen glazenbol, werkt perfect”, zegt Ricardo over zijn vooruitziende blik. De versie van Moreno is op social media al bijna achtduizend keer beluisterd. De reacties van zijn fans op de remix zijn positief: “Weer zo’n lekkere klapper”, “12 points go to Ricardo Loreeno” en “Geef mij jouw versie maar!”

Eigen platenlabel
Ricardo heeft nog geen telefoontje van songfestivalwinnares Loreen gehad, maar dat kan nog zomaar gebeuren. Het zou niet de eerste keer zijn dat een artiest aan de dj uit Deurne vraagt om zijn of haar nummer te remixen. Moreno heeft als dj en producer een grote reputatie opgebouwd in de ‘harder styles dance scene’ en startte begin dit jaar zijn eigen platenlabel Blended Beatz.

Dancefestivals
Ricardo van Nies zoals hij eigenlijk heet, is al vanaf de jaren ’90 bezig met muziek en kom je als dj tegen op grote dancefestivals. Hij heeft in het verleden gedraaid bij festivals als Dance Valley, Ground Zero, Intents Festival and Harmony of hardcore. Hij heeft verschillende soloproducties uitgebracht en ook meerdere samenwerkingen gedaan met artiesten waaronder Charly Lownoise.

Beluister hieronder Loreen met Tattoo in de versie van Ricardo Moreno.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen