19.6 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- DeurneScouting Deurne op zoek naar spullen voor jaarlijkse rommelmarkt

Scouting Deurne op zoek naar spullen voor jaarlijkse rommelmarkt

De leden van Scouting Deurne houden op tweede Pinksterdag, maandag 29 mei hun jaarlijkse rommelmarkt bij clubgebouw De Muggenhof in Deurne. Daarvoor gaan ze in het weekend van vrijdag 26 mei tot en met zondag 28 mei spullen ophalen en sorteren.

De rommelmarkt van Scouting Deurne is ondertussen een begrip in Deurne en omstreken. “Dit jaar organiseren wij die alweer voor de 41ste keer. Deze rommelmarkt is de grootste financiële actie van Scouting Deurne, waardoor het ons lukt om voor relatief lage kosten een leuk en gevarieerd programma aan te bieden aan onze jeugdleden”, zegt de organisatie.

Ophaalroute
In de wijken Vlier-Noord, Vlier-Zuid, Houtenhoek, Vennen, Helleman en een deel van het Centrum (gebied tussen Visser, Helmondseweg, Zandbosweg en Houtenhoekweg) komen de scoutingleden langs op vrijdag tussen 19.00 uur en 21.30 uur. Zaterdag worden spullen opgehaald tussen 10.00 uur en 16.00 uur in de Heiakker, Walsberg, Provinciënwijk, Stationsbuurt en Koolhof, met uitzondering van het stuk tussen Maassingel, Hagelkruisweg, Zeilbergsestraat en Deltasingel.

Mensen die tijdens de ophaaltijden niet thuis zijn of woonachtig zijn in de Zeilberg of St. Jozefparochie, kunnen vrijdag 26 mei of zaterdag 27 mei spullen komen afgeven bij het scoutcentrum De Muggenhof aan de Albert Schweizerstraat 38 in Deurne.

Op tweede Pinksterdag zal de verkoop starten van alle spullen die zijn uit gesorteerd. Daarnaast worden de mooiste dingen per opbod verkocht bij het clubgebouw. Meer informatie vind je op www.scoutingdeurne.nl.

Foto: Scouting Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen