12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneDeurnese jeugd gaat los op nummer 1-hit van Roxy Dekker bij King...

Deurnese jeugd gaat los op nummer 1-hit van Roxy Dekker bij King of my Castle

Als bij de line-up van een festival in Deurne ook de artiest staat met de huidige nummer 1 in de Nederlandse Top 40, kun je natuurlijk rekenen op een uitverkochte avond, een vol kasteelplein en grote verkeersdrukte na afloop op het Haageind.

Het optreden van Roxy Dekker duurde inclusief haar nummer 1 hit Sugardaddy welgeteld 15 minuten, maar was samen met het optreden van Broederliefde en Craniax voor de jeugd de voornaamste reden om aanwezig te zijn bij de Koningsnacht van King of my Castle. De paar kleine buitjes die tijdens de optredens voorbijkwamen, namen de vele bezoekers graag voor lief.

Uitverkocht
Al weken voor aanvang was de avond uitverkocht en dat was vrijdag ook te merken op het volle plein bij de Kasteelruïne in Deurne. Vooral de vele jongeren zongen de teksten van de liedjes letterlijk en uit volle borst mee. Bij de nummers Alaka en Jungle van Broederliefde en Satisfyer, Anne-Fleur Vakantie en Sugardaddy werden jonge bezoekers door hun ouders of vrienden massaal op de schouder genomen, zodat ze niets hoefden te missen van de optredens.

“Het optreden van Roxy Dekker was heel goed uitgekiend en kwam precies op het goede moment nu ze in de Nederlandse hitlijsten op nummer 1 staat”, vertelt Rob van Berlo van de organisatie van King of my castle. Naast de optredens van Roxy Decker en Broederliefde, stonden ook Demi Maria en Eimco op het podium tijdens Koningsnacht. Binnen in de Kasteelruïne was er een silent disco voor de bezoekers die even wilden chillen.

Na afloop stond er op het Haageind een behoorlijke file van bussen en personenauto’s waarmee de feestvierders werden opgehaald. Het is dit jaar de derde keer dat King Of My Castle plaatsvindt op het kasteelplein in Deurne. Zaterdag is de tweede dag van het festival en zijn er nog optredens tot ongeveer 23.00 uur.

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen