16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneDeurnese dansers B-Trained behalen opnieuw meerdere podiumplaatsen bij Nederlands Kampioenschap

Deurnese dansers B-Trained behalen opnieuw meerdere podiumplaatsen bij Nederlands Kampioenschap

De dansers van B-Trained waren niet alleen zaterdagmiddag te bewonderen op de Koningsdagmarkt in het centrum van Deurne, maar hebben vorig weekend ook goud, zilver en brons weten te behalen bij het Nederlands Kampioenschap in Eemnes.

“Met krachtige optredens en ongekende energie wisten ze de harten van de jury en het publiek te stelen, wat weer resulteerde in een reeks indrukwekkende podiumplaatsen”, zegt coach Enya Kwerreveld.

Het eerste goud werd gepakt door Aniek de Vries, die na verschillende NK-winsten in eerdere jaren nu ook de battle wist te winnen. Later die dag won ze ook als duo met Nick Damen in de O18 advanced-categorie. Ook het drietal 4-Movement, bestaande uit Aniek, Joey Kaag, en Nick Damen, werd Nederlands kampioen in de O18 open-categorie.

Aniek nam verder een zilveren medaille mee naar huis en ook was er zilver voor Djena van den Heuvel en Jedi Hullegie in de U18 intermediate-categorie. Bronzen medailles werden door zowel de groep Colorful Movement in O18 intermediate als door Evy Munsters, Joey Kaag, Jedi Hullegie en Britt van der Zwaan behaald in hun respectievelijke categorieën.

Coach Enya Kwerreveld zegt trots te zijn op haar dansers en kijkt uit naar de Europese kampioenschappen die plaatsvinden in het Duitse Wunderland Kalkar in het weekend van 18 en 19 mei.

Foto’s: B-Trained

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen