29.9 C
Deurne
vrijdag 9 juni 2023
Home- DeurneDeurnese Kinderopvang Puk draagt locaties over aan collega Spring

Deurnese Kinderopvang Puk draagt locaties over aan collega Spring

De locaties van Kinderopvang Puk in Deurne worden per 1 december overgedragen aan het in Boxmeer gevestigde Spring kinderopvang. De vestigingen blijven gewoon open en alle contracten met ouders worden door Spring overgenomen. Ook alle medewerkers die nu bij Puk werken, komen in dienst bij Spring. “Dit betekent dus dat de opvang door blijft gaan mét dezelfde vertrouwde gezichten als altijd”, geven beide organisaties aan.

Bestuurder Cindy Gruijters van Kinderopvang Puk zegt dat ze met ontzettend veel plezier en veel voldoening heeft gewerkt met alle kinderen, ouders en collega’s. “Desondanks ben ik na gaan denken over mijn persoonlijke toekomst en zo tot dit besluit gekomen. Daarom heb ik gezocht naar een partner waaraan ik de opvang met een gerust hart over kan dragen. Die heb ik gevonden in Spring kinderopvang.”

Dezelfde visie
Spring is volgens Gruijters een professionele, maatschappelijke organisatie die dezelfde visie op opvang heeft als Kinderopvang Puk: “De organisatie heeft hart voor de kinderen, ouders én voor medewerkers waarbij ‘samen’ en jezelf ontwikkelen centraal staan.” Bestuurder van Spring, Annet van Zon is blij met de uitbreiding. “Cindy heeft veel opgebouwd in Deurne en ik vind het een eer dat zij dit aan ons over wil dragen.”

Foto: Cindy Gruijters (Kinderopvang Puk) en Annet van Zon (Spring kinderopvang) ondertekenen de overeenkomst.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen