9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneDeurnese makers en bedenkers presenteren zich tijdens Open Bedrijven Route

Deurnese makers en bedenkers presenteren zich tijdens Open Bedrijven Route

Voor iedereen die benieuwd is naar wat er bij bedrijven in Deurne allemaal wordt bedacht en gemaakt, houdt Parkmanagement Peelland in samenwerking met gemeente Deurne zondag voor de zesde keer de Open Bedrijven Route. Negentien bedrijven op verschillende industrieterreinen in Deurne zetten hun deuren open en geven je een inkijkje in hun wereld.

Van 11.00 tot 16.00 uur kun je binnenlopen bij de deelnemende bedrijven en kennismaken met de vakmensen achter de producten en de speciale machines waar zij dagelijks mee werken. Er zijn verschillende activiteiten, leerzame rondleidingen en inspirerende demonstraties voor jong en oud. De Open Bedrijven Route is volgens de organisatie ook een prima manier voor kinderen, jongeren en werkzoekenden om zich te oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden.

Parkmanagement Peelland en gemeente Deurne willen met het evenement de lokale economie een boost te geven en richten zich met de slogan ‘Make it happen’ onder meer op de sectoren Agro & Food en de Maak- en Procesindustrie.

De Open Bedrijven Route Deurne vindt plaats op zondag 3 maart van 11.00 tot 16.00 uur bij onderstaande bedrijven. Meer informatie vind je op Open Bedrijven Route Deurne.

Foto: gemeente Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen