23 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneDeurnese Oldtimer Club sluit jaar af met herfstrit door de Peel

Deurnese Oldtimer Club sluit jaar af met herfstrit door de Peel

Nog één keertje halen oldtimerliefhebbers in Deurne dit jaar hun klassieke voertuig uit de garage voor de vierde en laatste rit van de oldtimerrittencyclus van 2022. Zondag 9 oktober wordt de traditionele Herfstrit van de Deurnese Oldtimer Club gereden. De tocht is ongeveer 100 kilometer lang en voert de deelnemers door de gemeente Deurne en langs tal van bezienswaardigheden en wetenswaardigheden.

De oldtimers vertrekken om 12.00 uur vanaf de Markt tegenover bakkerij Van Ham. Om 15.00 uur wordt er een tussenstop gemaakt en tijdens de rit wordt er een quiz gespeeld. De organisatie geeft aan een aantal  verrassingen in petto te hebben voor de maximaal 125 deelnemers die aan deze editie mogen meedoen. De rit eindigt rond 17.00 uur bij Gastrobar Jut en Jul op de Markt waar ook de antwoordformulieren van de quiz tot die tijd kunnen worden ingeleverd. Kort daarna worden de antwoorden gegeven en de prijswinnaars bekend gemaakt.

Inschrijven voor de rit kan zondag vanaf 10.30 uur bij Jut en Jul aan de Markt 5 in Deurne. De inschrijfkosten bedragen 20 euro per deelnemend voertuig. Alleen auto’s die 25 jaar of ouder zijn mogen meedoen; dus, bouwjaar tot en met 1997. In de oldtimer dienen minimaal twee personen naast elkaar te kunnen zitten en het voertuig dient minimaal op drie wielen te staan.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen