4.3 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneDeurnese ondernemer schenkt shirts aan IC-personeel Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch

Deurnese ondernemer schenkt shirts aan IC-personeel Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch

Ron Slaats van Macron Store Deurne en Roel van de Graaf van Heroes Den Bosch hebben vrijdag 30 april in Den Bosch negentig temperatuur regulerende ondershirts overhandigd aan IC-verpleegkundige Babs van der Heijden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. De shirts zijn bedoeld voor het IC-personeel van het ziekenhuis dat sinds de uitbraak van het coronavirus in isolerende pakken werkt.

Verpleegkundige Babs van der Heijden vertelt: “We zijn heel blij met de shirts die ons zijn aangeboden. In deze tijden waarin we nog steeds in isolerende pakken werken, kan het behoorlijk warm zijn en dan zijn deze ondershirts erg fijn. Het geeft comfort. We willen Macron en Heroes Den Bosch dan ook ontzettend bedanken voor dit mooie gebaar.”

Ron Slaats die mede-eigenaar is van het Deurnese Macron Store hoopt dat deze shirts de helden van de IC-afdeling helpen in deze hectische periode: “Met de enorme druk die er momenteel staat op het personeel van de ziekenhuizen waaronder het Jeroen Bosch Ziekenhuis, voelt het voor ons als een eer om weer een kleine lach op de gezichten te brengen van al deze harde werkers.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen