12.1 C
Deurne
maandag 5 juni 2023
Home- DeurneDeurnese parkeergigant IP Parking bereikt nieuwe mijlpaal met 2.500e project

Deurnese parkeergigant IP Parking bereikt nieuwe mijlpaal met 2.500e project

Het Deurnese IP Parking heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met het 2.500e project dat binnenkort wordt uitgevoerd. Het familiebedrijf dat in 2005 werd opgericht door vader Eric en zoon Jimmy Smulders heeft inmiddels meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Deurne, Zaandam, Antwerpen, New York, Los Angeles en Washington DC.

CEO en oprichter Jimmy Smulders van IP Parking is trots dat zijn organisatie inmiddels al 2.500 projecten heeft mogen realiseren: “Variërend van compleet nieuwe parkeergarages, nieuwe software concepten en vervangende hardware, tot service en onderhoud. Het is ook onze ambitie om deze groei vast te houden en daarbij staat de ontwikkeling van nieuwe parkeer- en mobiliteitsconcepten en verdere internationale expansie voorop.”

Sittard-Geleen
Het 2.500e project van IP Parking is de parkeergarage Zuyderland, onderdeel van het ziekenhuiscomplex Zuyderland en eigendom van de gemeente Sittard-Geleen. Deze open parkeergarage met twee parkeerdekken moet plaats gaan bieden voor ongeveer 1.050 parkeerplaatsen bestemd voor medewerkers en bezoekers. IP Parking gaat op deze locatie het volledige parkeersysteem vervangen met nieuwe parkeer- en betaalapparatuur die wordt aangestuurd door innovatieve in eigen huis ontwikkelde software. Ook is het Deurnese bedrijf de komende 10 jaar verantwoordelijk voor service en onderhoud.

Lagere CO2-uitstoot
Op deze locatie in Lmburg worden vier inritten en vijf uitritten voorzien van LPR-camera’s waardoor bezoekers en medewerkers eenvoudig kunnen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. “Dit draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot, maakt automatisch in- en uitrijden met mobiele parkeer-apps zoals Stadsparkeren mogelijk en zorgt er bovendien voor dat de uitrijdcapaciteit drie keer zo groot wordt”, legt IP Parking uit.

Foto: IP Parking

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen