snowglobe opg..." />
13.5 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneDeurnese snowglobe te zien in kerstspecial Lego Masters op RTL4

Deurnese snowglobe te zien in kerstspecial Lego Masters op RTL4

Wie woensdagavond de kerstspecial van het RTL4-programma Lego Masters heeft gekeken, is vast de enorme snowglobe opgevallen die in het programma te zien was. Maar wat de meeste kijkers niet in de gaten hadden, is dat die grote bol uit Deurne afkomstig is.

Bart Verhees van Partyhome Verhuur & Entertainment is er best trots op dat zijn product een onderdeel was van de goed bekeken show op de nationale tv: “Heel gaaf om het dan zo op televisie te zien staan. Weer een mooie erkenning van wat wij tegenwoordig allemaal in de entertainmentwereld kunnen betekenen.”

Eye-catcher
Presentator Jamai Loman stond tijdens het tv-programma zelfs op een bepaald moment even in de snowglobe die als eye-catcher voor de show diende. Het exemplaar dat Verhees leverde voor Lego Masters is gebaseerd op bekende schudbol waarmee je na goed schudden, het kunt laten sneeuwen in de bol. “Bij ons is deze ouderwetse schudbol te huren in een hele grote uitvoering. Een levensgrote bol waarin het spontaan gaat sneeuwen als je een stap in de snowglobe zet. Inmiddels hebben we dan ook diverse modellen en afmetingen zodat er altijd een passende sneeuwbol is voor jouw activiteit. We hebben zelfs al enige in de Benelux een rolstoelvriendelijke snowglobe. Zo kan iedereen de magie ervan beleven” legt Bart Verhees uit.

In het RTL4-programma worden acht duo’s met BN’ers uitgedaagd om bijzondere Lego-bouwwerken binnen een bepaalde tijd te bouwen. De deelnemers doen alles helemaal uit het hoofd, want er zijn geen bouwtekeningen. De jurering wordt verzorgd door de Brickmaster, een expert op het gebied van Lego.

Foto: Bart Verhees

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen