14.6 C
Deurne
maandag 20 mei 2024
Home- DeurneDeurnese waterpoloteam van DZT’62 ongeslagen kampioen

Deurnese waterpoloteam van DZT’62 ongeslagen kampioen

De waterpoloteams van de Deurnese Zwemvereniging Triton ’62 hebben het afgelopen seizoen goede zaken gedaan. Het team van Gemengd onder 15 jaar werd zelfs ongeslagen kampioen met bijna 350 doelpunten voor en slechts 51 tegen.

Abe Kuiper kreeg in het gemengde jeugdteam 106 keer de gelegenheid om met zijn vele goed uitgevoerde aanvallen te scoren.

Toekomst
Bij DZT’62 is de toekomst van de club in goede handen van verschillende goed presterende jonge ploegen. Nadat Jongens onder 17 vorig jaar ongeslagen kampioen was geworden, werd ervoor gekozen om dit seizoen landelijk te gaan spelen. In de Eerste Divisie beten ze goed van zich af en werd er vooral veel geleerd. Ook Gemengd onder 13 deed het goed. Met veel jonge, gedreven en steeds beter spelende kinderen werden grotere en oudere tegenstanders over de knie gelegd en eindigde dit team op een vierde plaats.

Bij de herenteams eindigde Heren 1, na heel even zicht te hebben gehad op de eerste stek, op een derde plaats. Heren 2, waar veel jeugd werd ingepast, eindigde op een vijfde stek. Het derde mannenteam sloot, ondanks een mindere tweede seizoenshelft, af op een vijfde plaats.

Dames
Net als vorig jaar hadden de dames weer een lastig seizoen. Ze zijn driftig op zoek naar speelsters om hun krappe bezetting aan te vullen. Doordat ze een beroep konden doen op een poule oud-damesspelers kon toch een heel seizoen gedraaid worden.

Triton is op zoek naar nieuwe (jeugd)leden om de waterpoloteams te versterken. Zowel ervaren spelers als beginners zijn welkom. Meer informatie inwinnen of lid worden, kan door een email te sturen naar waterpolo@dzt62.nl.

Foto: Triton DZT’62

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen