17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneDeurnese Watervrienden feliciteren negen jubilarissen

Deurnese Watervrienden feliciteren negen jubilarissen

Tijdens de feestavond voor vrijwilligers van de Deurnese Watervrienden zijn afgelopen zaterdag negen jubilarissen gehuldigd. Ze werden gefeliciteerd met hun jubilea, die uiteenliepen van 12,5 jaar tot 50 jaar lidmaatschap.

Die laatste verdienste komt Nicole Althuizen toe. Al vijf decennia is verbonden aan de zwemvereniging en als lid van de opleidingscommissie is ze één van de drijvende krachten achter de zwemlessen voor zowel kinderen als volwassenen. Met hen deelt ze vol enthousiasme haar liefde voor het zwemmen. Althuizen geeft bij de Deurnese Watervrienden zelf zwemlessen en trekt twee keer per week baantjes bij de masters.

Aquafit
Een bijzonder jubileum dat werd gevierd, was dat van Mieke van Dijk. Hoewel ze geen vrijwilliger is, werd ze toch uitgenodigd voor de feestavond. Mieke is namelijk wel al 40 jaar lid van de vereniging en doet iedere week mee aan de lessen Aquafit.

Bij de wedstrijdploeg waren er drie jubilarissen die in het zonnetje werden gezet. Trainster Mirjam van den Broek vierde haar 40-jarige jubileum. De vereniging roemt haar vanwege haar veelzijdige inzet voor de club over de jaren heen en haar passie voor de zwemsport.

Internationale wedstrijden
Trainer Susan Tabor vierde haar 25-jarig jubileum. Ze kwam in het verleden meerdere malen uit op internationale wedstrijden voor de bondsploeg van de Nederlandse Culturele Sportbond. Momenteel is ze actief zwemster bij de masters en deelt ze haar ervaring met het juniorenteam. Haar collega bij de wedstrijdploeg, Bieke Bolenius werd tijdens het feest geëerd voor haar 12,5 jarig jubileum. Helga van den Boom vierde haar 25-jarig jubileum bij de Watervrienden. Zij zwemt bij de masters.

Ook bij de reddingsbrigade was er reden tot feest met twee jubilarissen. Anne-Mie Sponselee vierde haar 40-jarig lidmaatschap met functies als voorzitter, werkgroep-lid en instructeur. Kirsten van der Burgt, die 12,5 jaar lid is, combineert het zwemmen in Deurne en in de provincie Zeeland met haar actieve betrokkenheid bij de Deurnese reddingsbrigadecommissie.

Synchroon-zwemster Mieke Bruins is een echte aanvoerder binnen het team en bereikte de mijlpaal van 25 jaar lidmaatschap. Als synchroon-zwemtrainer deelt zij haar kennis en ervaring, waarmee ze een inspiratiebron is voor de andere synchroon-zwemsters.

Foto: Deurnese Watervrienden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen