11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
HomeVacaturebankVacature: DeurnevoorElkaar zoekt verschillende vrijwilligers

Vacature: DeurnevoorElkaar zoekt verschillende vrijwilligers

Deurnevoorelkaar is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulp- of ondersteuningsvraag en vrijwilligers in de gemeente Deurne. Op dit moment is de organisatie op zoek naar vrijwilligers voor onderstaande functies.

Mentor voor jongeren gezocht!
Het project MatchMentor is er om jongeren (tussen de 10-23 jaar) die een steuntje in de rug kunnen gebruiken te helpen. Gericht op school, thuissituatie, vrije tijd of (bij)baan, etc. Gedurende een jaar ben je één uur in de week in contact met de jongeren, tijden spreek je samen af. Als mentor volg je een training en is er altijd ondersteuning vanuit de coördinator.

Gezellig maatje gezocht voor een jonge, bijna blinde mevrouw, Schakelteam Deurne       
Mevrouw woont in de St. Jozefparochie, is 44 jaar met een slechte mobiliteit en heeft behoefte om met de rolstoel naar buiten te gaan of iets anders leuks te ondernemen. Ze heeft een lieve hulphond. Lijkt het je iets.

Handige Harry gezocht!
Voor een groep nieuwkomers zoeken wij (als aanvulling op een enthousiast vrijwilligersteam) een handige Harry, klusjesman of een alleskunner. Als vrijwilliger help je bij kleine klussen in huis, zoals het aansluiten van lampen en bij het vervoer van meubels. Je bent via oproep beschikbaar.

Ben jij de coach die onze nieuwkomers kan helpen!
Je maakt nieuwkomers wegwijs in onze gemeente en helpt bij regelzaken, denk bijv. aan het afsluiten van verzekeringen, het kennismaken met een huisarts, het lezen van de post, etc. Ook help je bij het vergroten van een sociaal netwerk en de zelfredzaamheid, zodat de nieuwkomers sneller zelfstandig kunnen werken aan hun nieuwe toekomst.

Kijk ook op www.deurnevoorelkaar.nl voor meer informatie over deze en andere hulpvragen! Of neem contact op met Petra Mennes, telefoon: 06-14 87 12 31 of 0493-35 25 00 of via email: petra.mennes@levgroep.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen