9.7 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneDieven in regio Deurne hebben het voorzien op buitenspiegels van auto’s

Dieven in regio Deurne hebben het voorzien op buitenspiegels van auto’s

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Deurne rond 04.45 uur bij meerdere auto’s de elektrische buitenspiegels gestolen. Dit gebeurde bij twee BMW’s die geparkeerd stonden op de oprit van een woonhuis aan de Helmondseweg en bij een Mercedes Sprinter in de Derpsestraat.

De afgelopen weken zijn ook in Asten en in de gemeente Horst aan de Maas veel zijspiegels buitgemaakt. Bij auto’s van de merken Tesla en BMW werden in de nacht van 21 op 22 november in Asten meerdere buitenspiegels gestolen. Hetzelfde gebeurde tussen 00.30 uur en 04.00 uur de nacht erna in de omgeving van de Westsingel in Horst. Hier werd bij verschillende auto’s het glas uit de zijspiegels ontvreemd.

Aangifte doen
De politie vraagt mensen bij wie ook de buitenspiegels zijn gestolen om dit in elk geval te melden. “Ben jij slachtoffer? Doe dan aangifte. Heb je beelden van één van de diefstallen of heb je beelden waarop verdachte personen zichtbaar zijn? Deel deze dan met ons. We hopen zo snel de omvang in kaart te kunnen brengen en zicht op de dader(s) te krijgen”, aldus Politie Deurne Asten Someren. Tips doorgeven kan via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Foto: Politie Basisteam Horst, Peel en Maas

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen