22 C
Deurne
zondag 22 mei 2022
Home- DeurneDigitale Cultuuroptimisten deze week in kader van financiering

Digitale Cultuuroptimisten deze week in kader van financiering

Leef Deurne verzorgt donderdag 29 oktober weer een digitale cultuuroptimisten. Dit keer staat de avond in het teken van financiering.

Begin september zijn er bij de Cultuuroptimisten bijeenkomst allerlei initiatieven gedeeld rondom Deurne 1300 jaar. Deze avond is een mooi vervolg hierop, want er wordt stil gestaan bij de financiering van activiteiten, hoe doe je dat? Luc Begas van Kunstloc is uitgenodigd, hij geeft dagelijks advies aan mensen die subsidie aanvragen. Hij zal praktische tips geven over hoe en waar je subsidie aan kunt vragen en hoe je dat aanpakt.

Daarnaast zal Marlon Tielemans zijn ervaringen delen bij het regelen van de financiering voor zijn initiatieven. Tevens zal Suzanne Slachmuijlders van de gemeente Deurne een toelichting geven op het Cultuurkader dat op 15 september 2020 is vastgesteld in de raad.

Meld je vooraf aan
Vanwege de aangescherpte maatregelen zal deze bijeenkomst bij te wonen zijn via Microsoft Teams. De Cultuuroptimisten start om 19:30 uur en het programma duurt tot 20:30 uur. Daarna is er uiteraard ruimte om vragen te stellen. Meld je vooraf aan via de website van Leef Deurne!

 

 

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen