22.9 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- DeurneDinghuis Deurne opnieuw in Terras Top 100: ‘Dit jaar gaan we voor...

Dinghuis Deurne opnieuw in Terras Top 100: ‘Dit jaar gaan we voor een nóg beter resultaat’

De nieuwe Terras Top 100 van Misset Horeca wordt komende maandag bekendgemaakt en nu al staat vast dat het Dinghuis in Deurne daar een plekje in heeft verworven. De vraag is alleen nog welke plek. Vorig jaar eindigde het Deurnese terras bij de kasteelruïne op de 32ste plaats en van alle Brabantse terrassen die in de ranglijst voorkwamen, behaalde het Dinghuis zelfs de zesde plaats.

“Vorig jaar stonden we al op een prachtige positie, en dit jaar gaan we natuurlijk voor een nóg beter resultaat”, zegt het team van de horecagelegenheid. Maandag is het restaurant gesloten en gaan alle werknemers naar de uitreiking bij Pelle’s Eten & Drinken in het Overijsselse Deurningen.

Naast de bekendmaking van de Terras Top 100 en de huldiging van de top 3-winnaars worden er ook prijzen uitgereikt aan de provinciewinnaars en de publieksprijswinnaar. Daarnaast wordt de Parel overhandigt aan een topper in het team van een horecagelegenheid die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden en een pluim of steun verdient. Rond de uitreiking is een happening opgezet die begint om 14.00 uur, waarbij rond 16.30 uur wordt gestart met de bekendmaking van de Terras Top 100 2024.

Vorig jaar bleken de experts van Misset Horeca die de horecazaken als ‘mystery guests’ bezoeken, onder de indruk van wat hen werd voorgeschoteld aan het Haageind, maar ook  van de omgeving: “Het terras van Dinghuis Deurne ligt op een aangename plaats, gelegen bij een oude kasteelruïne, aan de voorzijde van een nostalgisch pand. Als je door het park komt aanlopen naar Het Dinghuis maakt dat een fraaie indruk.”

Lees ook: Deurnese Dinghuis op 32ste plaats in nieuwe Terras Top 100

Foto: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen