22.9 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- DeurneSpanning loopt op tussen deelnemers Gladiatoren van Deurne met zelfs ‘intimidatiepogingen’

Spanning loopt op tussen deelnemers Gladiatoren van Deurne met zelfs ‘intimidatiepogingen’

De spanning tussen de deelnemers van de Gladiatoren van Deurne loopt op nu het moment steeds dichterbij komt dat ze tegenover elkaar in de ring staan voor het goede doel. Daarbij gaan sommige van de ondernemers die meedoen aan het Business Boxing Event ook wat ludieke intimidatie niet uit de weg.

Sjef Dirks van Spuiterij Deurne staat zaterdagavond in de boksring tegenover Thomas ‘Big Tasty’ Coolen van YourBBQshop en had een grote banner met een afbeelding van hemzelf met gebalde vuisten in de voortuin van zijn tegenstander geplaatst. De begeleidende tekst luidde: ‘Big Tasty are you ready? I’m lovin’ it’. Om het nog eens in te wrijven, stuurde Dirks ook nog een video aan Coolen om een bijzondere ontdekking met hem te delen.

Tekst gaat verder onder de video.

Vergeldingsactie
Dat liet Big Tasty niet op zich zitten en die kwam vrijdagavond tijdens de laatste training met een vergeldingsactie. Samen met medeleden van Harley Davidson Club Deurne werden de oefeningen van Sjef Dirks bruut onderbroken door een bezoekje van de motorclub en werd Dirks gesommeerd om een briefje uit een hamburgerverpakking te halen en de tekst erop voor te lezen.

Hoe de strijd tussen de twee ondernemers afloopt, is vanavond te zien bij de Gladiatoren van Deurne. In totaal doen er zestien mannen en zes vrouwen mee aan het boksgala waarbij geld wordt ingezameld voor Leentjebuurt Speel-O-Theek, Stichting de Ossenbeemd, Stichting Ons Thuis en Stichting Grip op Schuld Deurne.

DMG TV
Het evenement dat plaatsvindt bij Green Valley Estate is helemaal uitverkocht, maar als je het toch wil meemaken alsof je op de eerste rij zit bij de ring kun je kun je gewoon meekijken via de livestream van DMG TV. Vanaf 18.00 uur wordt er teruggeblikt op de editie van twee jaar geleden en om 19.00 uur begint de liveshow.

Gladiatoren van Deurne kun je via onderstaande YouTube-link bekijken. Van daaruit kun je de tv-show ook streamen op onder meer je smart-tv.

Foto: Sjef Dirks

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen