De Ulewappers in N..." />
1.7 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- Neerkant"Dit jaar scheuren wij" wint uitgestelde carnavalsoptocht Ulewappers

“Dit jaar scheuren wij” wint uitgestelde carnavalsoptocht Ulewappers

Een week later dan gepland werd de carnavalsoptocht van De Ulewappers in Neerkant gelopen en bij de wagens was “Dit jaar scheuren wij” de grote winnaar.

Door de storm “Ellen” was de tocht een week eerder uitgesteld, maar op deze zondag konden de Ulewappers rekenen op een goede opkomst. “Wai als obers in de leer” werd tweede, gevolgd door “Onze hartjes gaan sneller kloppen”.

Grote groepen

Bij de grote groepen was de eerste prijs voor de familie van de prins, gevolgd door “buurt de Mozik” en BK de Turfers.

Kleine groepen

“De Neerkantse orde van advocaten” ging bij de kleine groepen met de eer strijken, “We hebben de wind er flink onder” werd tweede en “Carnaval is een bonte kermis” derde.

Paren

Bij de paren wonnen Kim en Mirjan met “Blaasproblemen”, het thema “Vakantie” werd hier tweede en “’t Zit snor tussen ons” won “brons”.

Eenlingen

Bij de eenlingen had Ton van Dijck het beste “Idee”, gevolgd door Bea van Horen’s “Vrouw met ballen” en Annie Janssen, die als “Traag wijf” glasvezel wil.

Jeugd

Ook de jeugd was vertegenwoordigd. “De voetballers van Peter”gingen hier met de eerste prijs aan de haal, en bij de eenlingen vielen Ryan en Demi van Diepen in de verdiende prijzen.

Foto’s: Luciana van Hoek en C.V. op z’n Heundjes

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen