28.6 C
Deurne
donderdag 11 augustus 2022
Home- DeurneDiverse tentoonstellingen bij opening Wieger in juni

Diverse tentoonstellingen bij opening Wieger in juni

Museum De Wieger opent haar deuren weer, en wel op woensdag 3 juni aanstaande. De tentoonstellingen ‘De Wieger Nu’, ‘Jos Letschert, Griekse mythologie opnieuw verbeeld’ en ‘De modernisten en Lucas Gassel’ zijn dan te bezichtigen.

De Wieger heeft in de afgelopen periode voorbereidingen getroffen om de bezoekers op een veilige manier te kunnen ontvangen. Zo wordt ervoor gezorgd dat het niet te druk wordt in het museum en dat iedereen zich kan houden aan de regel van anderhalve meter afstand. Iedereen dient daarom vooraf een ticket te reserveren via email aan info@dewieger.nl, dit geldt ook voor bezoekers met een Museumkaart, ICOM kaart, Rembrandtpas of Vrienden-van-De-Wieger-pas.  Mocht iemand het museum in het weekend willen bezoeken, dan wordt verzocht om het ticket vóór 16.30 uur op vrijdag te reserveren. Rondleidingen en groepsbezoeken kunnen nog niet worden gerealiseerd.

De Wieger doet er alles aan om het museumbezoek vanaf 3 juni zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen. Daarbij is het landelijke protocol van de Museumvereniging gevolgd. Er zijn extra hygiënemaatregelen genomen en er is een looproute door het museum uitgezet. Bij het bezoek aan het museum wordt aangegeven de huisregels in acht te nemen en de nieuwe routing te volgen. Openingstijden van het museum zijn woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen