16.5 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneDMG-dj’s steken handen uit de mouwen en wassen auto eerste winnaar Carwash-actie

DMG-dj’s steken handen uit de mouwen en wassen auto eerste winnaar Carwash-actie

De auto van Suzanne Maas was zaterdag 25 september de eerste die een wasbeurt kreeg van het DMG Carwash Team. Dj’s Robin Senders en Rick van de Vondervoort zorgden er voor dat de wagen van Suzanne weer straalde van alle kanten.

In samenwerking met Carwash Drive In Deurne geeft DMG Radio luisteraars elke week de kans op een gratis wasbeurt voor hun auto. Eens per maand wordt er uit alle kandidaten een winnaar getrokken en deze keer kwam Suzanne Maas uit de bus als winnaar.

De twee DMG-dj’s zorgden voor de handmatige voorwas waarna de Hyundai van Suzanne door de wasstraat van Carwash Drive In Deurne kon met als resultaat een blinkende auto en een tevreden winnares. Wil je ook kans maken op een gratis wasbeurt voor jouw auto? Luister dan elke zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur naar het programma MiddagMaatjes op DMG Radio en reageer als eerste wanneer je het Carwash Alarm hoort.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Bekijk hieronder de video van de wasbeurt.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen