10 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
HomeTV NieuwsDMG en SV Deurne gaan samenwerken

DMG en SV Deurne gaan samenwerken

De Deurne Media Groep, DMG, en voetbalvereniging SV Deurne starten een unieke samenwerking.

DMG heeft al langer de wens een eigen online TV-kanaal op te zetten. Via dit kanaal wil DMG het nieuws uit de gemeente Deurne in beeld brengen, zo ook het sportnieuws. Tijdens de afsluiting van het voetbalseizoen 2013/2014 in mei jl. hebben DMG en SV Deurne voor het eerst een pilot samen gedaan. Deze pilot is goed ontvangen, waarna de gesprekken zijn gevoerd om tot een structurele samenwerking te komen.

DMG zal de komende 2 seizoenen alle thuiswedstrijden van hoofdklasser SV Deurne registreren en de samenvattingen worden op het online TV-kanaal geplaatst. Volgens Stefan Aspers, bestuurslid van SV Deurne, is deze unieke samenwerking een win-winsituatie voor beide partijen. Stefan Aspers; “Met deze samenwerking speelt SV Deurne zich letterlijk en figuurlijk in de kijker.

SV Deurne heeft de eerste 2 seizoenen exclusiviteit op het kanaal als enige Deurnese voetbalvereniging. Naast de extra exposure voor onze vereniging, levert het ook extra exposure op voor onze sponsoren.” De samenvattingen zullen ook via een link op de eigen website www.svdeurne.nl te bekijken zijn.

Volgens Iwan Gijsbers van DMG is dit voor DMG een uitstekende mogelijkheid om ervaring op te doen met het live registreren van voetbalwedstrijden en samenvattingen te maken. Echter de samenwerking gaat verder. Zo zal DMG het team PR&Communicatie van SV Deurne ondersteunen bij de montage van eigen beeldmateriaal van andere voetbalwedstrijden zoals bijvoorbeeld wedstrijden van de jeugd, dames en lagere senioren.

Ook de samenvattingen van deze wedstrijden zullen te zijner tijd te bekijken zijn op hetzelfde online TV-kanaal. De verwachting is dat het online TV-kanaal van DMG in de 2e helft van oktober ‘live’ zal gaan. Meer informatie zoals de weblink zullen dan ook pas worden bekend gemaakt.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen