14.9 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneDMG gaat knallend het nieuwe jaar in met livestream Foud Op Nieuw

DMG gaat knallend het nieuwe jaar in met livestream Foud Op Nieuw

Tijdens de jaarwisseling zijn er door de coronamaatregelen geen grote feesten, is de horeca niet geopend en thuis mag je ook al niet te veel mensen ontvangen. Om het nieuwe jaar toch vrolijk in te knallen, brengt een groep jonge mediaprofessionals uit de regio Deurne, Asten en Someren op vrijdag 31 december via DMG een feest dat wel doorgaat.

Een liveshow die je in je eigen huiskamer kunt beleven met muziek, terugblikken op 2021 en veel interactie, legt organisator Kevin van Oosterhout uit: “Na een succesvolle eerste editie vorig jaar wisten we het zeker : Foud Op Nieuw moest terugkomen, en grootser dan ooit! Daarom werken we nu samen met de lokale omroepen DMG in Deurne, Dit is Helmond en Siris in Someren. We halen alles uit de kast om er een digitale knalfuif van te maken. Heel Nederland kan natuurlijk meekijken maar we richten ons vooral op de mensen in de regio.”

De livestream begint op oudejaarsavond rond 20:30 uur en gaat door tot ongeveer 03:00 uur. “Het feest zit vol spanning, sensatie, grappige filmpjes, foudte muziek en slechte grappen. Kortom een avond die je niet gaat vergeten”, vertelt Van Oosterhout enthousiast. De stream van Foud Op Nieuw is vrijdag 31 december te zien via de website van DMG.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen