11.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurneDMG Radio overspoeld door muzikale reacties voor ‘Boerenkwartiertje’

DMG Radio overspoeld door muzikale reacties voor ‘Boerenkwartiertje’

Voor de actie van DMG Radio waarbij boeren en andere mensen die de agrarische ondernemers steunen een plaat kunnen aanvragen in het ‘Boerenkwartiertje’ zijn honderden reacties binnengekomen.

In navolging van de acties op vrijdagmiddag waarbij boerenactiegroep Agractie iedereen had opgeroepen om een kwartier het werk neer te leggen, kondigde DMG-dj Ramon van Hoek eerder deze week aan zijn radioprogramma zaterdagmiddag vijftien minuten lang te onderbreken voor het ‘Boerenkwartiertje’ en ook het werk neer te leggen voor een kwartier.

Zoveel reacties
“Ik zit echt met mijn handen in mijn haar, tenminste als ik haar had”, lacht DMG-presentator Ramon van Hoek. “Het is echt niet normaal, zoveel reacties dat de actie nu al heeft opgeleverd. We moeten even kijken wat we doen want we hadden eigenlijk maar 15 minuten gepland staan van 16.45 tot 17 uur. Maar misschien dat we het dan van 17.45 tot 18.00 uur nog een keer doen. Of voortaan elke week wellicht.”

Elke minuut
Of dat voldoende is, moet nog blijken want de verzoekjes stromen nog steeds binnen vertelt Van Hoek van DMG: “Er komt er elke minuut wel eentje binnen via ramon@dmgdeurne.nl en ik denk dat mensen vanaf 16.00 uur vanmiddag ook nog wel berichten gaan sturen via WhatsApp op 06-1 66 55 77 3 of misschien bellen naar de studio op 0493-745 020. Dan kunnen ze meteen live in de uitzending hun plaat aanvragen.”

Het ‘Boerenkwartiertje’ is zaterdag 16 juli om 16.45 uur en 17.45 uur te horen op DMG in het programma Ramon On Air. DMG Radio is in de regio Deurne te ontvangen op 106.2 FM, in heel Zuidoost-Brabant via Ziggo op kanaal 918 en wereldwijd online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen