-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneDMG Radio vrolijkt luisteraars op tijdens lockdown met de Happy 100

DMG Radio vrolijkt luisteraars op tijdens lockdown met de Happy 100

Voor iedereen is de nieuwe lockdown weer een grote tegenvaller, vooral voor de verschillende ondernemers is het een enorme domper. Daarom gaat DMG Radio tijdens de laatste dag van het jaar de inwoners van de gemeente Deurne opvrolijken met een hitlijst die wordt samengesteld door de luisteraars van DMG en helemaal bestaat uit vrolijke nummers die je door de lockdown heen helpen.

Op oudejaarsdag, vrijdag 31 december wordt de Happy 100 Lockdown Countdown uitgezonden van 9.00 tot 17.00 uur op de lokale radiozender voor de regio Deurne. Luisteraars kunnen hiervoor hun favoriete Top 3 van positieve en vrolijke nummers doorsturen naar top3@dmgdeurne.nl.

Goeie zin
“Dat kunnen echt allerlei nummers zijn”, vertelt DMG-dj Ivan van Oosterhout. “Van Ich bin wie du tot Narcotic van Liquido. Of Walk of life van de Dire Straits, maar het mag ook een nieuwer nummer zijn zoals Shake it off van Taylor Swift. Als het maar nummers zijn waar je meteen goeie zin van krijgt.” Er zijn wel een paar voorwaarden vertelt Van Oosterhout: “Het moeten natuurlijk geen kerstnummers zijn want de Kerst is dan al voorbij en ook geen carnavalsnummers want daar hebben we in februari volgend jaar waarschijnlijk weer de Carnaval Top 100 voor.”

Top 3
De hitlijst is vrijdag 31 december te horen van 9.00 tot 17.00 uur op DMG Radio. Je favoriete Top 3 doorgeven kan tot en met woensdag 29 december door een mail te sturen naar top3@dmgdeurne.nl met je favoriete top 3 en je naam en telefoonnummer. De nummers die de meeste stemmen krijgen, zijn 31 december terug te horen in de Happy 100 Lockdown Countdown.

Marathon-uitzending
Tijdens Oud op Nieuw brengt DMG ook een speciale marathon-uitzending die start op vrijdag 31 december om 19.00 uur en duurt tot zaterdag 1 januari om 6.00 uur. Tijdens de elf uur durende uitzending worden non-stop platen aan elkaar gemixt uit de tijd van discotheken als de Kwien, Apollo, Drie Fonteinen en de Freebird. Om middernacht is er een spetterend begin van het nieuwe jaar met de hele nacht de grootste party-hits in the mix.

De gebruikelijke zaterdagse uitzendingen tussen 9.00 en 20.00 uur vervallen op Eerste Kerstdag 25 december en op Nieuwjaarsdag 1 januari 2022, in plaats daarvan wordt op beide feestdagen non-stop muziek uitgezonden.

In de regio Deurne kun je naar DMG Radio luisteren op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen