28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneDMG Radio zoekt DJ voor jongerenprogramma

DMG Radio zoekt DJ voor jongerenprogramma

Voor het  jongerenprogramma ‘Lokaal 0493’ is DMG Radio per direct op zoek naar een enthousiaste presentator/dj voor de uren op maandag van 19.00 tot 20.00 uur.

Ben jij een jonge radio-freak? Iemand die er altijd al van droomt om via de radio de luisteraar te vermaken. Een creatieve dj die de jonge DMG-luisteraar weer te entertainen zowel op de radio als op social media? Als je tussen de 16 en 29 jaar oud bent en enige (technische) ervaring hebt met het vak van ‘radio-maken’ reageer dan meteen en wie weet ben je binnenkort te horen op het best beluisterde radiostation van de regio Deurne.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een goed communicatief vermogen en beheerst de Nederlandse taal goed in vooral de mondelinge communicatie. Je bent goed geïnformeerd over wat er leeft onder de jongeren in het uitzendgebied van DMG. Je weet hoe je radio en social media kunt combineren om zoveel mogelijk impact te maken bij je doelgroep.

Daarnaast ben je iemand die zelfstandig een radio-uitzending kan verzorgen, zowel techniek als presentatie. Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met PC-Radio of een ander play-out-systeem en termen als ‘show-prep’, ‘format’ en ‘station-identificatie’ zijn je niet onbekend.

Wat bieden wij?

Je krijgt een functie waarin je je presentatietalent verder kunt uitbouwen en er ruimte is voor je eigen creativiteit. Maar je krijgt ook een interne begeleiding van professionele radio-experts die je helpen bij het nog verder verbeteren van jouw talenten en het optimaal uitvoeren van je functie bij DMG.

Lijkt je dat wat en voldoe je aan de eisen? Stuur je sollicitatie met een mp3 audio-demo van maximaal 5 minuten naar vacature@dmgdeurne.nl o.v.v. ‘Vacature Lokaal 0493’. Voor meer informatie over deze vrijwillige functie kun je contact opnemen met Hoofd Radio DMG, Ivo Boudewijns via ivoboudewijns@dmgdeurne.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen