5.6 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home- DeurneDMG trakteert luisteraars op eigen 10 minuten radio tijdens jubileumuitzending

DMG trakteert luisteraars op eigen 10 minuten radio tijdens jubileumuitzending

Tijdens de jubileumuitzending van DMG Radio waarin het 10-jarig bestaan van de lokale omroep wordt gevierd, krijgen luisteraars de kans om 10 minuten zendtijd helemaal naar eigen wens in te vullen.

Met Claim Jouw 10 Minuten kun je bijvoorbeeld je 3 favoriete platen op de radio te horen krijgen of een conference van een cabaretier. Maar ook is het mogelijk om eindelijk een keer die lange versie van je favoriete liedje op de radio te laten draaien.

Wil je jouw tien minuten claimen? Stuur dan een email naar 10jaar@dmgdeurne.nl en vergeet je naam, telefoonnummer en adres niet want onder alle inzenders worden verschillende waardebonnen verloot van Da’s Mooi Deurne en Van Deursen Bloemen, die door DMG op een speciale manier bij je thuis bezorgd worden.

De jubileumuitzending op DMG Radio vindt plaats op zaterdag 22 januari van 9.00 tot 20.00 uur en op zondag 23 januari van 9.00 tot 22.00 uur. In de regio Deurne kun je naar DMG luisteren op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen