7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneDMG zoekt videoredacteuren voor nieuws- en social media-redactie

DMG zoekt videoredacteuren voor nieuws- en social media-redactie

Voor de versterking van de nieuws- en social media-redactie van DMG zoeken we enthousiaste videoredacteuren. Kun jij geen genoeg krijgen van het maken van mooie video’s en vind jij het leuk en belangrijk om de inwoners van de gemeente Deurne goed te informeren met toffe beelden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Samen met een gedreven team van redacteuren, fotografen en presentatoren ga je aan de slag om videocontent te maken voor de website en de social media-kanalen van DMG. Dit kan uiteenlopen van het filmen van een nieuwsreportage tot een video-opname maken van een muziekoptreden in de studio. Ook ondersteun je de makers van de radioprogramma’s bij het creëren van interessante content voor de social media-kanalen.

Wat vragen wij?
Ben jij nieuwsgierig en weet je wat er speelt in Deurne en omstreken en heb je gevoel voor video? En weet je ook nog hoe je het nieuws en entertainment van DMG goed in beeld kunt brengen op social media? Dan willen we graag in contact komen met jou.

Je bedenkt samen met de webredactie en de programmamakers interessante video-onderwerpen, je filmt op locatie en verzorgt de editing van de videobeelden. Goede ideeën en creativiteit vinden we belangrijker dan ervaring.

Profiel
· Uitstekende beheersing Nederlandse taal
· Affiniteit met lokale/regionale videojournalistiek
· Ervaring met Adobe Premiere is een pre
· Ervaring met WordPress is een pre
· Nieuwsgierig, creatief, objectief, kritisch, positief en een oog voor actualiteit

Wat bieden wij?
Je krijgt een uitdagende functie als vrijwilliger waarin je je creativiteit en filmkwaliteiten een podium kunt geven. Je kunt mede invulling geven aan het videoaanbod van DMG en werkt in een enthousiast team. Je wordt begeleid door Hoofd Nieuws, die je bijstaat in je werkzaamheden.

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je sollicitatie naar vacature@dmgdeurne.nl o.v.v. ‘vacature videoredacteur’. Voor meer informatie over deze vrijwillige functie kun je contact opnemen met Hoofd Nieuws DMG, Tim van der Weerden via timvanderweerden@dmgdeurne.nl.

Alle vacatures bij DMG check je hier!

Foto: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen