14.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurneDMG’s Dylan Verstappen sidekick bij 3FM

DMG’s Dylan Verstappen sidekick bij 3FM

Sinds jaar en dag besteedt radio-collega 3FM in de aanloop naar kerst veel (zend)tijd en aandacht aan het goede doel. Via Serious Request wordt dit jaar geld opgehaald voor het Rode Kruis. In de aanloop naar het ‘echte werk’, heeft 3FM de ‘Local Heroes Actie’ in het leven geroepen.

DMG-dj Dylan Verstappen (elke dinsdag te horen in ‘Lokaal 0493’) schreef zich hiervoor in en tot zijn grote verrassing is hij één van de gelukkigen die als sidekick mag presenteren tijdens de uitzending van Serious Request.

Sidekick
Dylan haalde met ‘Heitje voor een karweitje’ 110 euro op , dat is twee keer meer dan zijn streefbedrag. Vanmiddag werd hij in de uitzending van Jorien Renkema gebeld met het goede nieuws. In de nacht van zondag 22 december op maandag 23 december is hij van 2:00 uur tot 4:00 uur te horen als sidekick van Yoeri Leeflang.

Estafetteloop
De opbrengst van Serious Request gaat dit jaar naar de strijd tegen mensenhandel. Er zal dit keer geen glazen huis zijn, maar een estafetteloop. Van 18 tot en met 24 december zullen de 3FM dj’s een route van 500 kilometer afleggen. Lopend gaan ze van Goes naar Groningen. Onderweg maken ze live radio en bezoeken ze acties die luisteraars organiseren.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen