3.3 C
Deurne
vrijdag 2 december 2022
Home- DeurneDonker Groen nieuwe partner in Deurne Doet 't

Donker Groen nieuwe partner in Deurne Doet ’t

De gemeente Deurne, werkbedrijf Senzer en Donker Groen werken vanaf 1 september samen binnen Deurne Doet ‘t. Het contract met Donker Groen werd gisteren ondertekend en daarmee is de samenwerking voor de periode van 2019 tot en met 2024 officieel.

Donker Groen wordt verantwoordelijk voor het onderhoud van de openbare ruimte in de gehele gemeente. In Deurne Doet ‘t worden groenonderhoud, burgerparticipatie en werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij elkaar gebracht.

Groenonderhoud
Deurne Doet ‘t staat voor verfraaiing van het straatbeeld. Er wordt gezorgd voor het standaard groenonderhoud én initiatieven van inwoners in hun eigen straat worden ondersteund. Senzer en de buitendienst trokken hierin eerder gezamenlijk op, maar vanaf nu wordt de draagkracht vergroot door de samenwerking met Donker Groen.

Aanbesteding
Donker Groen heeft deelgenomen aan een aanbesteding, hun aanbieding werd het meest positief beoordeeld.
De organisatie is onderdeel van de Donker Groep; specialist in ontwerp, realisatie en beheer van beleefomgevingen in binnen- en buitenruimte. Het is een landelijk werkend familiebedrijf, werkend vanuit duurzaamheid en respect voor mens en milieu.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen