-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- NeerkantDorpscafé Neerkant sluit na dit weekend en gaat door bij overburen

Dorpscafé Neerkant sluit na dit weekend en gaat door bij overburen

Dit weekend is het de laatste keer dat de deuren van het Dorpscafé in Neerkant geopend zijn. Vanaf 29 november sluit het café dat voor vooral de jeugd in Neerkant een plek is waar ze graag samen komen.

Het Dorpscafé verdwijnt niet helemaal want eigenaren Ronald en Mark van Bussel hebben aan de overkant van de Dorpsstraat nog een horecagelegenheid genaamd FOUR Lounge & Leisure. Ze hopen dat de bezoekers van het Dorpscafé meeverhuizen van nummer 20 naar de overburen op nummer 27. “Wij gaan ervoor en pakken door: next door bij FOUR”, laten de eigenaren weten.

Overkant
Vanaf 3 december wordt FOUR Lounge & Leisure een Grand Café en worden de activiteiten van ‘t Dorpscafé voortgezet op de locatie aan de overkant van de straat. De broers Van Bussel lichten toe: “Het wordt een café voor een drankje, sport kijken en ook onze dart- en biljartteams zijn van harte welkom. Natuurlijk kun je er een hapje eten, lunchen en genieten van ons terras.” Ook hebben ze een zaal beschikbaar voor evenementen, dorpsfestiviteiten, koffietafels, feesten en partijen.

Foto: VVV Land van De Peel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen