26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- NeerkantDrukke dagen voor popkoor Musical Voices uit Neerkant

Drukke dagen voor popkoor Musical Voices uit Neerkant

De leden van popkoor Musical Voices zijn nog maar net bijgekomen van het afgelopen weekend waarin ze hebben meegewerkt aan de twee jubileumconcerten van Muziekvereniging Wilona in Helenaveen en dinsdagavond 19 juli staat er alweer een optreden op het programma.

Voor de zesde keer verzorgt zanggroep Musical Voices het mini-concert ‘Met Musical Voices Zingend de Zomer in’. Na het optreden houden de leden een korte zomerstop.

Maestro Neerkant 2022
Het wordt deze keer een bijzondere editie van het concert, geeft het koor aan: “Onlangs is Kristin Manders, de voorzitster en lid van popkoor Musical Voices, winnaar geworden van Maestro Neerkant 2022. Om een extra feestelijk tintje te geven aan deze overwinning, zal ook muziekvereniging St. Willibrordus uit Neerkant tijdens dit concert aanschuiven op het terras en enkele liedjes spelen. Waarbij natuurlijk de kersverse Maestro haar skills zal laten zien op het gebied van dirigeren.”

Nieuwe nummers
Het publiek krijgt bekende muziek te horen maar ook een aantal nieuwe nummers die het popkoor eigenlijk wilde brengen tijdens hun jubileumconcerten die niet door konden gaan. Het repertoire van popkoor Musical Voices bestaat voornamelijk uit Top 2000 muziek, zoals Queen, Toto, Kensington, Boudewijn de Groot, the Eagles, en Foreigner.

‘Met Musical Voices Zingend de Zomer in’ vindt plaats op dinsdagavond 19 juli bij café-zaal Four Lounge & Leisure aan de Dorpsstraat 27 in Neerkant. Afhankelijk van het weer wordt het optreden binnen, of buiten voor het café op het terras gegeven. Het optreden begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Foto: Musical Voices Neerkant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen