26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- HelenaveenDuizendste AVG OK-vignet uitgereikt aan Jan Arts Transporten in Helenaveen

Duizendste AVG OK-vignet uitgereikt aan Jan Arts Transporten in Helenaveen

Stichting AVG stimuleert bedrijven om nauwkeurig om te gaan met de persoonlijke gegevens van klanten. Hierbij worden AVG OK-vignetten uitgereikt aan ondernemers die op een goede manier omgaan met privacygevoelige informatie. Het duizendste vignet kreeg Jan Arts Transporten uit Helenaveen.

Voorzitter Maarten Roelfs van de stichting overhandigde het vignet vorige week persoonlijk aan eigenaresse Anne van Horen-Arts en administratief medewerker Helmy Janssen van Jan Arts Transporten. “Wij zijn een vervoerder waar service en kwaliteit voorop staat, maar vooral de goede relatie met de klant,” vertelt Van Horen-Arts tegenover Transportonline.nl. “Privacy en veiligheid spelen een belangrijke rol, dus toen we over dit vignet hoorden, hebben we dit direct in orde gemaakt.”

Het vignet werd begin mei in het leven geroepen. Dragers van het vignet vinden het belangrijk een signaal af te geven aan consumenten, bedrijven, medewerkers, klanten en leden van verenigingen dat er goed wordt omgegaan met hun persoonlijke gegevens.

Foto: Transportonline.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen