26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- DeurneDeurnese dj Ricardo Moreno kan eindelijk weer zijn verjaardagsfeestje vieren

Deurnese dj Ricardo Moreno kan eindelijk weer zijn verjaardagsfeestje vieren

Het hoort er een beetje bij als je een bekende dj bent; een verjaardagsfeestje voor je fans met optredens van de dj zelf en bevriende collega’s. Ook de uit Deurne afkomstige dj Ricardo Moreno houdt zijn eigen Birthday Bash maar door corona kon dat al twee jaar lang niet doorgaan. Daar komt dit jaar eindelijk verandering in want vrijdag 8 juli houdt de dj een groot feest bij De Reizende Man aan de Liesselseweg in Deurne.

Ricardo van Nies zoals hij eigenlijk heet, is al vanaf de jaren ’90 actief als dj en heeft door de jaren heen een grote reputatie opgebouwd in de ‘hard dance scene’. Je komt hem als dj tegen op festivals als Dance Valley, Ground Zero, Intents Festival and Harmony of hardcore. Hij heeft verschillende soloproducties uitgebracht zoals dit jaar de track ‘Lay Around’. Daarnaast heeft hij verschillende samenwerkingen gedaan met bijvoorbeeld Charly Lownoise en maakt hij voor veel artiesten hardstyle-remixen van hun nummers.

‘Moddervette line-up’
Het verjaardagsfeestje van Ricardo wordt zeker geen braaf partijtje met een stoelendans, koekhappen en een stukje taart, verzekert hij: “We hebben er twee jaar op moeten wachten dus we hebben een moddervette line-up en een hele dikke dosis energie klaar staan. We gaan we er tegen aan vlammen; het wordt één groot gekkenhuis!” Naast Ricardo zelf gaan ook Vince, Bass-D, Dr. Rude, Potato, Francois optreden en er is een mystery guest. MC Dean treedt op als host van de avond.

De Ricardo Moreno Birthday Bash vindt vrijdag 8 juli plaats bij De Reizende Man aan de Liesselseweg 183 in Deurne en begint om 20.00 uur. Meer info en tickets vind je op de website van Eventbrite.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen