18.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneEerste editie Gladiatoren van Deurne doorslaand succes; 22.500 euro ingezameld voor TEJO-huis

Eerste editie Gladiatoren van Deurne doorslaand succes; 22.500 euro ingezameld voor TEJO-huis

Bij de eerste editie van Gladiatoren van Deurne is zaterdagavond met de bokswedstrijden tussen 22 ondernemers een bedrag van 22.500 euro ingezameld voor het TEJO-huis. Na afloop van het evenement werd een cheque aan Ingrid de Vries van het inloophuis voor jongeren in Deurne overhandigd namens de Stichting Gladiatoren van Deurne.

Daarnaast kreeg het TEJO-huis een cheque van 1500 euro van DMG voor zes maanden gratis reclame via radio en online voor de organisatie die gratis en anoniem therapeutische hulp aanbiedt op een ongedwongen manier aan jongeren van 10 tot 20 jaar. Het evenement was ook via een livestream van DMG TV te bekijken.

1400 bezoekers
Er heerste zaterdagavond een bijzonder sfeer in de grote hal van Green Valley Estate in Deurne. Waar normaal de paarden galopperen, was nu een grote chique boksarena opgebouwd. Compleet met vip-tafels, een echte ‘ringspeaker’, een tribune en natuurlijk een boksring. Zo’n 1400 bezoekers zagen hoe de Deurnese ondernemers met elkaar de strijd aangingen om zo geld in te zamelen voor het TEJO-huis in Deurne.

Imposant
Elke deelnemer kwam op een imposante manier op met een eigen muzikale introductie variërend van Don’t stop me now van Queen tot AC/DC met Thunderstruck. De lichteffecten en aankleding maakte het evenement compleet zodat het leek alsof je bij een echt professioneel boksgala was. Hoewel de Deurnese ondernemers nieuw waren in de bokswereld en als gelegenheidsamateurs tegenover elkaar stonden, ging het er bij een aantal wedstrijden stevig aan toe. Het publiek wist de boksers flink op te hitsen met gejoel, gefluit en aanmoedigende woorden maar de matches bleven wel allemaal sportief wat ook het uitgangspunt was van het evenement.

Succesvolle avond
Dat de deelnemers aan elkaar gewaagd waren en de wedstrijden daardoor spannend bleken te zijn, was geen toeval volgens John Bersch van de organisatie van Gladiatoren van Deurne: “We hebben goed afgewogen welke van de ondernemers we tegenover elkaar zouden zetten. Je wilt vooral een gelijkwaardige partij. Ik denk dat we met deze matchmaking een spetterende en succesvolle avond hebben weten neer te zetten.”

Bekijk hieronder de fotoreportage die DMG-fotograaf Josanne van der Heijden maakte van de Gladiatoren van Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen