5.8 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- HelenaveenEerste helft dubbelconcert zit erop voor muziekverenigingen Wilona en St. Willibrordus

Eerste helft dubbelconcert zit erop voor muziekverenigingen Wilona en St. Willibrordus

Muziekvereniging Wilona uit Helenaveen en muziekvereniging St. Willibrordus uit Neerkant brachten zondag het eerste deel van hun dubbelconcert. In een volle zaal bij de Gouden Helm in Helenaveen werd het eerste concert van Music in Winter Wonderland door de twee verenigingen uitgevoerd.

De leden van Wilona en St. Willibrordus vormden hiervoor samen één groot muziekkorps van ruim 50 personen. Bij de uitvoering die voor dirigent Peter Geraets de laatste in Helenaveen was, werden ook enkele jubilarissen gefeliciteerd.

Neerkant
Op woensdag 3 januari wordt Music in Winter Wonderland opnieuw uitgevoerd door de twee muziekverenigingen, maar dan in Neerkant. Ook dan wordt een programma gebracht, bestaande uit muziek van populaire Disneyfilms, andere filmmuziek en kerstmuziek. De gasten worden niet alleen muzikaal bediend, maar worden ook voorzien van een bijpassend hapje en drankje.

Het optreden op 3 januari in Neerkant vindt plaats in gemeenschapshuis de Moost aan de Moostenstraat 3 en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de entree is gratis.

Foto: Muziekvereniging Wilona

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen